UPDATE AUGUSTUS: AANMELDEN 2019 Het kan nog steeds!

Wil jij de 27e editie van Lowlands meemaken als medewerker van Lowlands Parking meld je dan nog snel aan! Wanneer je het hele formulier invult en direct je verkeersregeleaarsexamen doet, ben je er volgende week gewoon bij.

Aanmeldformulier

AANMELDPROCEDURE

In juni worden uit alle aanmeldingen 300 medewerkers (die ook geslaagd zijn voor het verkeersregelaarsexamen) geselecteerd, die aan de slag mogen voor Lowlands Parking. De selectie wordt o.a. gemaakt op basis van ervaring en datum van opgave.

Ben jij één van de gelukkigen? Dan ontvang je uiterlijk in de laatste week van juni een e-mail waarin staat dat jij bent geselecteerd als medewerker.

Schrijf jij je pas na juni in? Afhankelijk van het aantal inschrijvingen ontvang je direct een e-mail dat je geplaatst wordt als medewerker, of ontvang je een bericht over de reservelijst.

RESERVELIJST

Wil jij heel graag werken voor Lowlands Parking, maar zijn er geen plaatsen meer? Geef je dan op voor de reservelijst. De ervaring leert dat er altijd nog een aantal medewerkers afvallen. Zodra een medewerker zich afmeldt, dan wordt zijn of haar plek aan iemand van de reservelijst aangeboden.

VERKEERSREGELAARSEXAMEN

Iedereen die wil werken voor Lowlands Parking moet een verkeersexamen afleggen. Het online verkeersexamen wordt gefaciliteerd door de gemeente Dronten, de gemeente waar Lowlands plaatsvindt. Alle medewerkers die het verkeer regelen op Lowlands vallen daarom onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Dronten.

Als jij je aanmeldt als medewerker (ook als je je aanmeldt voor de reservelijst), ontvang je een bevestigingse-mail. In deze e-mail vind je ook een link naar het online verkeersexamen. Zorg ervoor dat je dit examen zo snel mogelijk succesvol afrondt. Dit is een vrij eenvoudig examen en voor iedereen te maken. Alleen medewerkers die geslaagd zijn voor het verkeersexamen kunnen werken voor Lowlands Parking. In juni worden alleen medewerkers geselecteerd die geslaagd zijn voor het verkeersexamen.