AANMELDEN

De inschrijving voor Lowlands Parking 2024 start op vrijdag 17 mei.

Ben jij klaar voor de Lowlands van je leven? De inschrijving voor Lowlands Parking start op vrijdag 17 mei. Benieuwd wat jou allemaal te wachten staat? Lees de website eens door of check onze sociale media.

VOL=VOL

Meld je snel aan. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met een bevestiging van je inschrijving als medewerker en een link naar de online cursus tot evenementenverkeersregelaar. Als je bent geslaagd voor de online cursus, ben je dit jaar direct verzekerd van je plaatsing.

RESERVELIJST

Wil jij heel graag werken voor Lowlands Parking, maar zijn er geen plaatsen meer? Meld je dan aan voor de reservelijst. Tip: volg ook alvast online de cursus tot verkeersregelaar, dan kom je hoger op de reservelijst te staan.

ONLINE CURSUS VERKEERSREGELAAR

Alle medewerkers van Lowlands Parking volgen online de cursus tot verkeersregelaar. Na het slagen voor je onlinecursus word je door de gemeente Dronten officieel aangesteld als evenementen verkeersregelaar voor Lowlands. Alleen medewerkers die hun online cursus tot verkeersregelaar succesvol hebben afgerond, kunnen als medewerker voor Lowlands Parking aan de slag. In de bevestigingsmail na je aanmelding vind je instructies en een link naar de cursus.

Daarnaast moeten alle festivalcrew medewerkers van Lowlands Parking op donderdagavond 8 augustus een online instructie volgen over het werken voor Lowlands Parking. Je krijgt hierover later bericht na je aanmelding.