AANMELDEN

Ben jij klaar voor de Lowlands van je leven? Lees nog een keer door op deze site wat jou te wachten staat, meld je daarna hier aan en volg vervolgens de online cursus tot verkeersregelaar.

VOL=VOL

Meld je snel aan. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Na je aanmelding ontvang je direct een email met een bevestiging van je plaatsing als medewerker en een link naar de online cursus tot verkeersregelaar. Als je de online cursus hebt gedaan ben je dit jaar direct definitief verzekerd van je plaatsing.

RESERVELIJST

Wil jij heel graag werken voor Lowlands Parking, maar zijn er geen plaatsen meer? Geef je dan op voor de reservelijst door bij de inschrijving de (reserve) optie aan te vinken. Tip: volg ook alvast online de cursus tot verkeersregelaar, dan kom je hoger op de reservelijst te staan.

ONLINE CURSUS VERKEERSREGELAAR

Alle medewerkers van Lowlands Parking volgen online de cursus tot verkeersregelaar. De cursus wordt gefaciliteerd door de gemeente Dronten, de gemeente waar Lowlands plaatsvindt. Alleen medewerkers die uiterlijk 15 augustus 2021 hun online cursus tot verkeersregelaar succesvol hebben afgerond kunnen als medewerker voor Lowlands Parking aan de slag. In de bevestigingsmail na je aanmelding vind je instructies en een link naar de cursus.