AANMELDEN

Inschrijven voor Lowlands Parking 2023 is niet meer mogelijk.

Ben jij klaar voor de Lowlands van je leven? Lees nog een keer door op deze site wat jou te wachten staat, meld je daarna aan en volg vervolgens de online cursus tot verkeersregelaar.

Of bekijk de aftermovie van 2019 op de homepage!

VOL=VOL

Meld je snel aan. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Na je aanmelding ontvang je direct een email met een bevestiging van je plaatsing als medewerker en een link naar de online cursus tot verkeersregelaar. Als je de online cursus hebt gedaan, ben je dit jaar direct definitief verzekerd van je plaatsing.

RESERVELIJST

Wil jij heel graag werken voor Lowlands Parking, maar zijn er geen plaatsen meer? Wanneer je gewenste crew een reservelijst heeft (zie "reserve" achter de aanvinkoptie), kan je je alsnog inschrijven voor deze crew en wordt je toegevoegd aan de reservelijst. Tip: volg ook alvast online de cursus tot verkeersregelaar, dan kom je hoger op de reservelijst te staan.

ONLINE CURSUS VERKEERSREGELAAR

Alle medewerkers van Lowlands Parking volgen online de cursus tot verkeersregelaar. Na het slagen voor je onlinecursus word je door de gemeente Dronten officieel aangesteld als evenementen verkeersregelaar voor Lowlands. Alleen medewerkers die uiterlijk zondag 9 juli 2023 hun online cursus tot verkeersregelaar succesvol hebben afgerond kunnen als medewerker voor Lowlands Parking aan de slag. In de bevestigingsmail na je aanmelding vind je instructies en een link naar de cursus.