AANMELDFORMULIER

Wil jij de 27e editie van Lowlands meemaken als medewerker van Lowlands Parking? Meld je dan snel aan!

AANMELDPROCEDURE

Vanaf mei kun je je als medewerker voor Lowlands Parking. Door middel van je aanmelding geef je aan beschikbaar te zijn vanaf woensdag 15 augustus t/m maandag 20 augustus 2018 als medewerker voor Lowlands Parking.

Update augustus 2018: Aanmelden voor 2018 is niet meer mogelijk.

RESERVELIJST

Wil jij heel graag werken voor Lowlands Parking, maar zijn er geen plaatsen meer? Geef je dan op voor de reservelijst. De ervaring leert dat er altijd nog een aantal medewerkers afvallen. Zodra een medewerker zich afmeldt, dan wordt zijn of haar plek aan iemand van de reservelijst aangeboden.

VERKEERSREGELAARSEXAMEN

Iedereen die wil werken voor Lowlands Parking moet een verkeersexamen afleggen. Het online verkeersexamen wordt gefaciliteerd door de gemeente Dronten, de gemeente waar Lowlands plaatsvindt. Alle medewerkers die het verkeer regelen op Lowlands vallen daarom onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Dronten.

Als jij je aanmeldt als medewerker (ook als je je aanmeldt voor de reservelijst), ontvang je een bevestigingse-mail. In deze e-mail vind je ook een link naar het online verkeersexamen. Zorg ervoor dat je dit examen zo snel mogelijk succesvol afrondt. Dit is een vrij eenvoudig examen en voor iedereen te maken. Alleen medewerkers die geslaagd zijn voor het verkeersexamen kunnen werken voor Lowlands Parking.