LOCATIE

Als medewerker van Lowlands Parking overnacht je op de medewerkerscamping van Lowlands. Deze is gelegen op het vakantiepark Walibi Village, Cerespark 2, 8256 PX Biddinghuizen.

Op de medewerkerscamping zijn alleen tenten toegestaan. Het is als medewerker van Lowlands Parking niet toegestaan op de reguliere Lowlands Campings te overnachten.

FACILITEITEN

Speciaal voor medewerkers van Lowlands Parking is er een grote tent. Je kan hier drie keer per dag een verse maaltijd eten, iets drinken of lekker relaxen op de loungebank. Je kan in de tent ook je telefoon of andere kleine apparaten opladen in het telefoonhuis. Dit is op eigen risico.

Op de medewerkerscamping is een badhuis aanwezig. Deze is 24 uur per dag geopend.

FESTIVALBUS

Vanaf donderdag 15 augustus 2019 t/m maandag 19 augustus 2019 rijdt er 24 uur per dag een bus voor medewerkers tussen de medewerkerscamping en het festivalterrein.

ETEN EN DRINKEN

De kookploeg van Lowlands Parking bereidt drie keer per dag op de medewerkerscamping een verse maaltijd voor de medewerkers. Naast een maaltijd met vlees wordt er ook altijd een vegetarische optie aangeboden. Voor de medewerkers die aan het werk zijn en niet de mogelijkheid hebben op de medewerkerscamping te eten wordt er een maaltijd op locatie verzorgt.

In de grote tent kun je de hele dag gratis koffie, thee en water krijgen, mits er iemand van de kookploeg aanwezig is. ’s Avonds gaat de bar open en kan je een biertje of fris drinken.

Natuurlijk kun je ook op het festivalterrein van alles eten en drinken. Dit is voor eigen rekening.

Voldoet bovengenoemde niet aan jouw wensen, omdat je bijvoorbeeld veganistisch bent of een speciaal dieet volgt kan je (deels) eigen eten meenemen. Dit kan je in de koeling van de organisatie bewaren. Het is helaas niet toegestaan zelf gebruik te maken van de keuken van de organisatie. Daarnaast ontvang je geen (financiële) compensatie voor het (deels) verzorgen van je eigen maaltijden. Heb jij een verzoek? Vermeld dit dan duidelijk in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier, zodat de organisatie contact met je op kan nemen.