LEEFTIJD

De minimale leeftijd om te mogen werken voor Lowlands Parking is 18 jaar.

CORONA

Lowlands Parking volgt alle maatregelen van de organisatie van Lowlands, zodat er een veilige werk- en festival omgeving gecreëerd kan worden. De exacte voorwaarden worden op een later moment met je gedeeld. Indien jij niet akkoord bent met deze voorwaarden, kun je niet aan de slag als medewerker voor Lowlands Parking.

WEEKEND CREW

De voorwaarden voor de opbouw, donderdag en afbouwcrew wijken af en staan apart beschreven.

Aanwezig
Als medewerker van Lowlands Parking ben je vanaf woensdagavond 18 augustus 2021 18:00 uur t/m maandag 23 augustus 2021 17:00 uur aanwezig en beschikbaar om te werken voor Lowlands Parking.

Aankomst & instructie
Op woensdagavond 18 augustus 2021 om uiterlijk 18:00 uur ben jij aanwezig op de medewerkerscamping. De avond start met lekkere maaltijd en een instructie over het werken voor Lowlands Parking. Daarna is het tijd om bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe mensen te leren kennen in de grote tent van Lowlands Parking. Of misschien duik je vroeg je tent in om uitgeslapen aan het festival te beginnen.

Werkzaamheden
Medewerkers van de Weekend crew kunnen ingezet worden als verkeersregelaar en als medewerker van de kookploeg, site crew en milieu.

Planning
Ieder dag wordt een planning gemaakt voor de dag erop. Het is niet mogelijk om een shift met iemand te ruilen of verzoekjes in te dienen.

Werktijden
Gemiddeld werk je tussen de 8 en 10 uur per dag. De werktijden voor de meeste shifts zijn tussen 07:00 en 02:00 uur. Alleen op donderdag starten sommigen al om 06:00 uur. De kookploeg start op alle dagen ’s ochtends om 05:30 uur om ervoor te zorgen dat iedereen voorafgaand aan de shift kan ontbijten.

Ben je een echte nachtbraker? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Een kleine groep medewerkers werkt als verkeersregelaar in de nacht. Wil jij dit niet, dan word je hier ook niet voor ingepland.

Vrije tijd
Om bij te komen van je werkzaamheden (of van het festival) heb je minimaal 1 dag vrij. Het streven is alle medewerkers 1 festival dag vrij te laten zijn.

Vergoeding
Je ontvangt geen financiële vergoeding, maar je mag wel heel veel uurtjes naar het festival met, een backstage bandje, je hebt een fijne kampeerplek op de medewerkerscamping en je mag gebruik maken van alle faciliteiten van Lowlands Parking. Prima deal toch?!

DONDERDAG CREW

Meld jij je aan voor de donderdag crew dan ben jij op donderdag 19 augustus 2021 van 13:00 tot 0:2:00 beschikbaar om te werken. Let op: Zorg voor eigen vervoer. Het is niet mogelijk om na je shift met het openbaar vervoer terug te reizen.
Je start de dag met een instructie en een warme maaltijd op de medewerkerscamping, waarna je aan de slag gaat als verkeersregelaar.

Vergoeding
Lowlands Parking verzorgt eten en drinken tijdens je werkzaamheden op locatie. Je kunt niet op de medewerkerscamping overnachten. In ruil van je werkzaamheden ontvang je een ticket voor de zaterdag van Lowlands. Het ticket is niet om te wisselen voor een andere dag. Het is niet mogelijk om te overnachten op de festival- of medewerkerscamping.

OPBOUW CREW

Wil jij helpen met de opbouw van het festival? Dan heb je twee opties:

Optie 1. Zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021
Jij werkt beide dagen van 08:00 tot 18:00 uur. Dit kan ook iets later worden. Je hebt werkschoenen met stalen neuzen en beschikt over eigen vervoer om naar Biddinghuizen af te reizen. Let op: het is niet mogelijk om op tijd aanwezig te zijn met het openbaar vervoer.

Vergoeding optie 1
Lowlands Parking verzorgt beide dagen een lunch en zorgt voor voldoende drinken tijdens je werkzaamheden. Het is niet mogelijk om van zaterdag op zondag op de camping te overnachten. In ruil voor je werkzaamheden ontvang je een weekendticket voor Lowlands. Het is een normaal weekendticket. Dit betekent dat je als gewone bezoeker het festival bezoekt en geen toegang hebt tot het backstage gebied, de medewerkerscamping en de faciliteiten van Lowlands Parking.

Optie 2. Maandag 16 t/m woensdag 18 augustus 2021
Op maandagochtend om 08:00 uur ben jij aanwezig in Biddinghuizen om te helpen met de laatste voorbereidingen op o.a. de parkeervelden en camper camping. Gemiddeld werk je alle drie de dagen max. 10 uur per dag. Je hebt werkschoenen met stalen neuzen en beschikt over eigen vervoer om naar Biddinghuizen af te reizen. Let op: het is niet mogelijk om op tijd aanwezig te zijn met het openbaar vervoer.

Vergoeding optie 2
Lowlands Parking verzorgt vanaf maandagmiddag t/m woensdagavond de maaltijden en zorgt voor voldoende drinken tijdens je werkzaamheden. Indien gewenst kun je van maandag- t/m woensdagnacht op de medewerkerscamping overnachten. De Lowlands Parking Area is op dat moment nog wel gesloten. In ruil voor je werkzaamheden ontvang je een weekendticket voor Lowlands. Het is een normaal weekendticket. Dit betekent dat je als gewone bezoeker het festival bezoekt en geen toegang hebt tot het backstage gebied, de medewerkerscamping en de faciliteiten van Lowlands Parking.

AFBOUW CREW

Kun jij er geen genoeg van krijgen? Dan kun je je ook opgeven voor de afbouw op maandag 23 en dinsdag 24 augustus 2021. Je helpt deze dagen met het afbouwen en opruimen van o.a. de parkeervelden en de campercamping en werkt gemiddeld 10 uur per dag. Hiervoor heb je werkschoenen nodig met stalen neuzen.

Voor de afbouw worden medewerkers geselecteerd en geldt geen automatische plaatsing. Het is een extra optie. Je kunt je niet alleen voor de afbouw opgeven.

Vergoeding
Lowlands Parking verzorgt deze dagen 3 maaltijden per dag en je kunt overnachten op de medewerkerscamping. De Lowlands Parking Area is op dat moment gesloten. In ruil voor je werkzaamheden ontvang je een weekendticket voor Down The Rabbit Hole (van 27 tot en met 29 augustus 2021 op hetzelfde terrein als Lowlands). Het is een normaal weekendticket. Dit betekent dat je als gewone bezoeker het festival bezoekt en geen toegang hebt tot het backstage gebied en de medewerkerscamping.