WERKDAGEN

Op woensdagavond 14 augustus 2019 dienen alle medewerkers van Lowlands Parking om 18:00 uur aanwezig te zijn voor een instructie. De werkzaamheden van Lowlands Parking starten op donderdagochtend 15 augustus 2019 om ongeveer 7:00 uur en eindigen op maandagmiddag 19 augustus 2019 rond 17:00 uur.

Als medewerker van Lowlands Parking ben je verplicht om in Biddinghuizen beschikbaar te zijn vanaf woensdag 14 augustus 2019 18:00 uur t/m maandag 19 augustus 2019 17:00 uur.

WERKTIJDEN

Gemiddeld werk je ca. 8 uur op een dag. Dit kan iets wisselen per taak. De werktijden zijn tussen 7:00 en 02:00 uur.

Een kleine groep medewerkers werkt in de nacht als verkeersregelaars op de parkeerterreinen. Voorafgaande aan het festival wordt aan je gevraagd of je in de nacht wilt werken. Indien je dit niet wilt, word je niet in de nacht ingepland.

LEEFTIJD

De minimale leeftijd om te mogen werken voor Lowlands Parking is 18 jaar.

PLANNING

Dagelijks wordt een planning gemaakt voor de dag erop. Er wordt geen planning voor het hele festivalweekend gemaakt, omdat er tijdens het festival vrijwel altijd verschuivingen plaatsvinden in taken en in tijden waarop medewerkers van Lowlands Parking worden ingezet.

Het is niet mogelijk om een shift met iemand te ruilen of verzoekjes in te dienen.

VRIJE TIJD

Ga je werken voor Lowlands Parking dan heb je recht op minimaal één vrije dag. Het streven is dat dit een festivaldag (16, 17 of 18 augustus) is. Als je niet hoeft te werken, ben je vrij om het festival te bezoeken.

VERGOEDING

Medewerkers van Lowlands Parking ontvangen voor hun werkzaamheden op Lowlands Parking geen financiële vergoeding. In ruil voor je werkzaamheden mag je als je vrij bent het festival bezoeken en overnachten op de medewerkerscamping. Daarnaast kan je gebruik maken van de faciliteiten van Lowlands Parking, zoals deze zijn beschreven op de pagina Verblijf. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen.