JIJ KUNT ALLES

Jij kunt echt ALLES! Of het gaat om nu parkeertickets bliepen, auto’s de juiste kant op zwaaien of een fantastische maaltijd koken. Als medewerker van Lowlands Parking stroop je je mouwen op en maak je een feest van je shift.

Lees hieronder meer over de verschillende werkzaamheden.

VERKEERSREGELAAR

Jij naar links, jij die kant op en jij moet even wachten! Als echte baas regel je samen met je collega’s dat 17.000(!) auto’s op de juiste plek staan en op maandag einde dag ook weer weg zijn. Parkeertickets bliepen, bussen en taxi’s oplijnen, mama’s of papa's snel laten uitpakken en weer laten vertrekken op de Kiss & Ride. Jij zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt, helpt ondertussen een verdwaalde artiest en zorgt dat die bepakte festivalganger ook veilig bij de nieuwe brug aankomt.

SITE CREW

Als manusje van alles in de Site Crew spring je bij waar dat nodig is. Even tomaten snijden in de keuken, een paar rijplaten verslepen of een paar uurtjes bijspringen als verkeersregelaar. Jij kunt niet wachten tot je ergens je handen uit je mouwen mag gaan steken.

KOOKPLOEG

Een stevige pot koffie, een broodje ei of een stamppot andijvie: Jij draait je hand er niet voor om. Als echte keukenprins(es) zorg jij er samen met de chef voor dat de medewerkers van Lowlands Parking de dag starten met een goed ontbijt, tussen de middag kunnen lunchen en een voedzame avondmaaltijd voorgeschoteld krijgen. Zo kan er goed gewerkt (en gefeest) worden.

MILIEU

Lowlands werkt hard aan het groen houden van haar festival. En wij zorgen er voor dat de festivalcampings een fijne plek blijft. Deinend op fijne muziekjes afval prikken, als volleerd vuilnisman vuilniszakken op de truck gooien en voorzichtig tussen de dansende festivalgangers rijden met een bomvolle truck. Dit is dé klus die je wil doen. Dat weet je nu nog niet, maar na je eerste milieu shift wil je niet meer anders.

OP- EN AFBOUW

Niets van het festival missen? En ben jij niet vies van hard werken? Meld je dan aan als op- en afbouwer. Jij helpt met op- en afbouwen van o.a. de parkeervelden, Kiss & Ride en Camper Camping. Let op: Het werken in de opbouwploeg is fysiek zwaar werk en gekwalificeerde werkschoenen zijn verplicht!

Kun jij er geen genoeg van krijgen? Dan kun je je ook opgeven voor de afbouw op maandag 21 en dinsdag 22 augustus 2023. Je helpt deze dagen met het afbouwen en opruimen van o.a. de parkeervelden en de campercamping. Hiervoor heb je werkschoenen nodig met stalen neuzen. Dus ben jij die doorzetter die we kunnen benaderen voor de afbouw crew? Vink de extra optie aan op je inschrijf formulier.