ORGANISATIE

Lowlands Parking is een onderdeel van de Event Farm B.V. De Event Farm is gespecialiseerd in vergunningen, veiligheid en mobiliteit bij evenementen. Het projectteam Lowlands organiseert de inzet van vrijwilligers onder de naam van Lowlands Parking. Daarnaast zorgt dit team ook voor de voorbereiding en uitvoering van allerlei andere zaken achter de schermen, zoals capaciteitsberekeningen en de inrichting van de parkeerterreinen, camping terreinen, halte locaties.

Nicky de Vries Projectmanager
Jolanda Voskuilen Planning en ICT
Dinand Hasewinkel Operatie en siteproducer
Calvin Klein Overmeen Operatie en vrijwilligerswerving
Nathalie Hezemans Vrijwilligerswerving
Ineke Zeevat Vrijwilligerswerving en projectondersteuning
Mathijs van der Meer Compound manager
Sari Roovers Coördinator verblijf en welzijn
Herrick Oonincx Coördinator mileu werkzaamheden

[De Event Farm uit Laren(Gld) is specialist op het gebied van vergunningen, veiligheid en mobiliteit. De Event Farm is betrokken bij meerdere grootschalige outdoor publieksevenementen in Nederland. Waaronder De Dutch Grand Prix in Zandvoort, Eurovisie Song Contest in Ahoy, Invictus Games in Den Haag, 538 Koningsdag Breda, Lowlands Biddinghuizen, Down the Rabbit Hole Beuningen, Volvo Ocean Race, Zwarte Cross, de concerten op het Goffertpark van Bon Jovi, Phil Collins, Muse in Nijmegen en de concerten op het Malieveld van Coldplay, Bruce Springsteen en Pink.]

CONTACT

Heb je een vraag over bijvoorbeeld werkzaamheden, planning of verblijf? Check dan eerst de FAQ. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via info@lowlandsparking.nl