AANMELDPROCEDURE

"Ik wil mij afmelden als medewerker voor Lowlands Parking. Mag een vriend i.p.v. mij komen?"
Het is helaas niet mogelijk een vriend in plaats van jou te laten werken. Indien jij afzegt, wordt iemand van de reservelijst opgeroepen. Afmelden kan door een mail te sturen naar info@lowlandsparking.nl

"Ik heb vorig jaar ook voor jullie gewerkt. Is het verplicht om de instructie op woensdagavond te volgen?"
De instructie die gegeven wordt, is ieder jaar opnieuw verplicht voor alle medewerkers van Lowlands Parking in verband met de verzekering. Dit jaar zal de instructie echter online worden aangeboden, waarbij je bij inschrijving tekent voor het volgen daarvan.

"Wat is een geldig identiteitsbewijs om te mogen werken?"
Een paspoort, een EU ID-kaart en een Nederlands rijbewijs zijn geldige identiteitsbewijzen. Om te kunnen werken is een rijbewijs echter NIET geldig. We moeten de nationaliteit of verblijfstatus kunnen vaststellen en die staat niet op een rijbewijs. Vandaar dat je rijbewijs als geldig identiteitsbewijs niet voldoende is om aan de slag te gaan. Je moet dus een paspoort of ID-kaart meenemen naar Lowlands Parking

Kom je uit het buitenland dan moet je een geldige werkvergunning (TWV) kunnen laten zien.

"Mijn identiteitsbewijs is verlopen. Is dit een probleem?"
Op het moment dat je voor Lowlands Parking gaat werken, ben je verplicht een geldig identiteitsbewijs in je bezit te hebben. Zie ook de vraag hierboven. Je moet je ten alle tijden kunnen identificeren. Bij je aankomst wordt deze gecontroleerd. Indien je identiteitsbewijs niet geldig is, kun je niet werken voor Lowlands Parking en word je naar huis gestuurd.

"Ik slaag niet voor het online verkeersregelaarsexamen. Wat nu?"
Als jij niet slaagt voor het online verkeersregelaarsexamen, kun je niet aan de slag voor Lowlands Parking.

WERKTIJDEN

"Ik heb mij opgegeven voor de festivalcrew optie 1 of optie 3, en kan maandag niet werken. Is het goed als ik zondag 20 augustus 2023 al naar huis ga?"
Dit is niet akkoord. Het is eveneens niet akkoord later te komen of een dag afwezig te zijn binnen het tijdsblok waarvoor je je aangemeld hebt.

"Kan ik gelijktijdig werken samen met mijn vrienden?"
Wanneer je je aanmeldt als medewerker van Lowlands Parking, kan je vier namen aangeven waar je graag mee ingedeeld wordt, zodat je op gelijktijdige tijden werkt en dus ook tegelijkertijd vrij bent om naar het festival te gaan. Hier proberen we vooraf bij het plannen zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar er is helaas geen garantie.

"Ik wil heel graag een band zien. Is het mogelijk om niet te hoeven werken als zij optreden?"
De planning van Lowlands Parking laat het helaas niet toe om verzoekjes in te dienen.

"Ik moet ’s middags werken en iemand anders ’s avonds. Mogen wij misschien met elkaar ruilen?"
De planning van Lowlands Parking laat het helaas niet toe om diensten met elkaar te ruilen.

"Moet ik ook ’s nachts werken?"
Een kleine groep medewerkers werkt in de nacht als verkeersregelaars op de parkeerterreinen. Voorafgaande aan het festival wordt aan je gevraagd of je in de nacht wilt werken. Indien je dit niet wilt, word je niet in de nacht ingepland.

WERKZAAMHEDEN

"Welke werkzaamheden moet ik uitvoeren?"
Op de pagina Werkzaamheden kun je lezen welke werkzaamheden de medewerkers van Lowlands Parking allemaal uitvoeren.

"Kan ik voor Lowlands Parking werken als ik niet als verkeersregelaar wil werken?"
Alle mensen die zich aanmelden, moeten minimaal beschikbaar zijn als verkeersregelaar. Indien jij dit niet wil, is het helaas niet mogelijk om aan de slag te gaan voor Lowlands Parking.

Vanwaar de vraag over de verschillende rijbewijzen (B/T/heftruckcertificaat) in het inschrijfformulier? Wij rijden met verschillende voertuigen tijdens de werkzaamheden. Voor bepaalde voertuigen is alleen een B-rijbewijs nodig maar voor anderen een T of combinatie T + heftruckcertificaat. Sinds 2015 geldt het T-rijbewijs. Deze heb je automatisch als je voor 1 juli 2015 je B-rijbewijs hebt behaald. Na 1 juli 2015 moet men apart het T-rijbewijs behalen. Het aanvinken van deze hokjes is geen garantie dat jij daadwerkelijk gaat rijden in deze voertuigen, maar geeft ons wel duidelijkheid over hoeveel vrijwilligers wij beschikbaar hebben met deze papieren.

VERBLIJF

"Vanaf hoe laat mag ik de medewerkerscamping op?"
De medewerkerscamping is op woensdag 16 augustus 2023 vanaf 15:00 uur geopend voor de mensen die werken in de Festivalcrew en op woensdag aanwezig moeten zijn. Heb je je aangemeld voor de festivalcrew optie 3, dan ben je welkom op donderdag 17 augustus 2023 vanaf 15.00 uur.

"Zijn caravans toegestaan op de medewerkerscamping?"
Voor medewerkers van Lowlands Parking is het niet toegestaan een caravan of camper mee te nemen naar Lowlands.

"Mijn vrienden hebben een ticket voor Lowlands en staan op de festivalcamping. Is het oké als ik bij hen overnacht?"
Medewerkers van Lowlands Parking zijn verplicht te overnachten op de medewerkerscamping.

"Hoe kom ik vanaf de medewerkerscamping op het festivalterrein?"
Vanaf woensdag 16 augustus 2023 t/m maandag 21 augustus 2023 tot 12:00 uur rijdt er 24 uur per dag een pendelbus voor medewerkers tussen de medewerkerscamping en het festivalterrein.

"Welke reguliere bus rijdt er naar de medewerkerscamping?"
Op woensdag 16 augustus 2023 kun je gebruik maken van de Walibi Express. Deze rijdt vanaf station Harderwijk en stopt bij de hoofdingang van attractiepark Walibi Holland. Vanaf daar kun je naar de medewerkerscamping (op het vakantiepark Walibi Village) lopen.

Op maandag 21 augustus 2023 kun je eveneens gebruik maken van de Walibi Express om terug te reizen naar station Harderwijk.

VERGOEDING

"Welke vergoeding krijg ik voor het werken voor Lowlands Parking?"
Je krijgt geen financiële vergoeding voor je werkzaamheden. Afhankelijk van voor welke crew je je hebt aangemeld zijn er verschillende vergoedingen. Zie Werkvoorwaarden.